Åhnej, Huvudvärk!

Hej. Jag har huvudvärk... Det verkar som att jag inte kommer undan att vara sjuk. :(
Min dag har varit helt okej. Inget speciellt hände i skolan, förutom att vi spelade "Ultimate Freespe" (jag har ingen aning om hur det stavas) på gympan. Det var faktiskt ganska kul! På kinesiskan lär vi oss om mode och underhållning... Så nu kan jag säga att jag gillar att shoppa på kinesiska! ;P  "Wo xi huan mai yi fu."
Tsai tien!


Pigg!

Ja, jag är pigg! Det är faktiskt ganska konstigt eftersom mamma, John och William har varit sjuka och hostiga. Jag hoppas att jag slipper det! Jaja, idag har jag varit i skolan, haft matteprov och spelat basket. En väldigt bra dag för att vara den första på veckan! Är det någon som ska göra något speciellt över påsken? Jag har hört att ganska många ska åka utomlands, eller hur? Hoppas att ni har det bra, kram!


Här är en liten random bild på kinesisk "Dim-sum". Det är traditionella kinesiska degknyten med olika fyllning...
OBS! Det låter godare än vad det är.


En Liten Runda

Hej! Nu har jag precis kommit tillbaka från en liten tur i Shenzhen.
Jag, mamma, John och William bestämde att vi skulle åka och titta på ett galleri med konst. Galleriet var ganska fint med lite roliga installationer och skulpturer. Efter ett tag var vi rätt hungriga (typ väldigt) men det fanns inga restauranger i närheten. Som tur var låg det ett hotell brevid galleriet där mamma och John hade varit på julfest i december. Så, vi bestämde oss för att äta där. Och det var verkligen tur! De hade en supergod buffe med västerländsk mat och underbara desserter! Jag är proppmätt! Dessutom hade det här hotellet ett poolområde med en sandstrand! Vi badade såklart inte, men det var hur fint som helst. En väldigt mysig dag har det varit!







 


Fint

Ja, jag tänkte bara dela med mig av några härliga bilder som jag har hittat...
Det händer inte så mycket just nu, det är ju söndag. Men imorgon ska jag till skolan igen och där har jag ett matteprov som väntar. Jag längtar tills på torsdag! Då kommer Frida ner! Tjoho! Gud vad kul, jag saknar dig Frida!











Hong Kong

Hej, nu har jag kommit tillbaka från Hong Kong!
Mamma och jag åkte från Shenzhen klockan nio imorse och har haft en väldigt mysig dag.
Vi skulle hämta en bok som mamma hade beställt, och jag behövde köpa ett par shorts... Först var vi inne på Zara, där jag inte hittade shorts, men istället världens mest underbara jeans-shorta! Det var kärlek vid första ögonkastet.:P
Jag köpte ett par shorts på H&M istället, och de var också fina.  Jag har dessutom ätit min första macaroon idag! Jag tog en med vaniljsmak, men mammas, som smakade hallon, var godare. Det är så skönt att vara ledig! Vi får se vad jag hittar på att göra imorgon...
Kram! 






21 Mars (Tråkigaste namnet någonsin!)

Hejsan! I lördags var jag på en basketcup tillsammans med skollaget!
Jag var tvungen att gå upp klockan 05.15, för bussen gick halv sju... Det tog ungefär två timmar att åka till AISGs skola, där vi skulle spela. Vi hade tre matcher och vann alla! ^_^ Jag kände att jag spelade bra och det var roligare än vad jag hade trott att det skulle vara. Vi sov inte över på skolan, utan åkte hem efter vi var klara.
Jag hade basketträning igår också, och vi skulle ha haft en match idag, men kaget vi skulle spela mot kunde inte komma. Så nu sitter jag och gör läxor, surfar lite och jag ska nog rita.
Imorgon är den sista skoldagen den här veckan! Vi ska vara lediga torsdag och fredag, så jag och mamma åker till HK på torsdag! Ska bli mysigt!

Saknar alla kompisar, hoppas ni har det bra! ♥


Det här är jag, Cornelia och Nicole! Två av dem jag brukar vara med i skolan.



Morsning!

Hej! Idag ska jag ha en basketmatch efter skolan. Vi ska spela mot ett kinesiskt lag och det är jättenervöst! Önska mig lycka till!  Jag har haft lite prov och sånt den här veckan och jag hoppas att det gick bra med dem.
Hej dåå!


Söndag... Igen!

Hejsan!
Har inte den här veckan gått väldigt snabbt?! Det känns som om det nyss var söndag...
Hur som helst. Idag har jag pluggat för ett biologiprov som jag har på måndag. Jag tror att jag kan det väldigt bra, så det känns lugnt. Hela den här veckan har varit ganska hektisk annars. Jag har haft basketmatch typ mitt i natten (nej, inte riktigt...), det har varit matteprov, jobbiga läxor och långa skoldagar. Den som kom på att man ska vara ledig på helgen är ett geni.
Imorgon är det måndag igen. Jag tror att veckan som kommer blir lite lugnare. Jag kanske till och med hinner blogga lite imorgon...?


Fin bild. Det ser så somrigt ut :)


Grattis Igen!

Hejsan! Idag är det min pappas födelsedag! Jag önskar att jag hade kunnat vara hemma och fira...
Men idag har jag varit i skolan, spelat basket och ätit indisk mat till middag. Jag är inte så trött, men jag ska nog gå och lägga mig snart i alla fall. Hoppas att det blir lite bättre väder imorgon också. Idag har det varit kallt och duggregnat oavbrutet. Ibland undrar jag var all värme tar vägen, ska det här kallas subtropiskt klimat? Jag hoppas att det blir lika fint som det var i helgen imorgon... 26 grader! :)


Buji

Hej, hej!
Jag har precis vaknat och kom på att jag inte har bloggat på ett tag. Nu är det dags igen...
Igår var jag, mamma, John och William i Buji, eller "Artist Village" här i Shenzhen. Det är en liten, liten stadsdel där det bor en himla massa konstnärer. Det var verkligen roligt att gå runt där, även fast de flesta små affärer hade samma saker. Jag vill verkligen åka dit igen, och då ska jag ta lite bilder också, den härgången var jag för upptagen med att titta på alla tavlor. Jag köpte en tavla som var en kopia (så klart!!!) på Van Goghs "Stjärnnatt". (Jag vet inte om den heter så på svenska...) Jag tycker om den väldigt mycket, färgerna är underbara!
Snart ska jag iväg och äta Dim Sum, kinesisk frukost. Kram!



grattis!

Hej allihopa! Och grattis i efterskott Matte!
Jag har ju varit väldigt seg på att blogga, men det kanske inte gör så mycket precis. Hanna har varit här i typ två dagar och vi har haft jättekul! Vi har shoppat, pratat, kollat på min skola, varit på Kina-marknad, spelat kort... Det har verkligen varit mysigt! Hon åkte vidare till Borneo igår, hoppas hon får det kul!
Idag har jag inte gjort något särskilt förutom att vi tog skolfoto idag! Lite sent kan man ju tycka, men man tar tydligen bilderna i mitten av läsåret i USA.
Imorgon har jag basket efter skolan. Det kommer nog bli kul, även fast de flesta är nybörjare så går det hyfsat bra.

Bye!

Haha! Indisk teater i... fyran?


RSS 2.0