Hanna och co!

Ikväll kommer Hanna, Rasmus Måns och Cissi hit! Det ska bli superkul!!! De ska bara stanna i en dag, men det kommer att bli roligt ändå!
Det här har hänt i veckan (jag har ju varit lite dålig med uppdatering):

- Den första basketträningen med skolan! Kul!
- Plockat jordgubbar...
- Prov i matte och biologi. Biologiprovet var hur jobbigt som helst och fyra sidor långt!


Hej då!

Basket

Hej, hej. Idag har jag varit i skolan (surprise, surprise) och det har varit roligare än det brukar. Jag var på asdåligt humör imorse, så jag var inställd på en jobbig dag, men jag blev på bättre humör efter kinesiksa lektionen. :)
Jag spelade basket på rasten med min svenska kompis Cornelia och två brasilianska tjejer som heter Beatriz och Nicole.
Jag ska faktiskt börja spela basket efter skolan imorgon! Jag hoppas att det blir kul.
Förresten så ska Hanna komma hit på lördag! ^_^ Det ska bli så kul! Saknar dig Hanna!

Och kram på er allihopa!


Gammal basketbild


Asken

Xia wu hao!
Jag har kommit hem från en tur i mangrove-parken här i Shenzhen. Vi käkade glass, kollade på bambu och "mangroveträsk". Där man köpte glass kunde man också köpa nyckelringar med små akvarier på. Riktiga akvarier med riktiga fiskar alltså, inte så djurvänligt. :(
Här kommer en bild på nyckelringen, och på några av mina presenter!


Det är faktiskt ganska äckligt. Väldigt äckligt!

Och det här är en helt underbar ask med trosor, som jag fick av min moster. Hihi! :)






Fler av mina favoritpennor! :) Från pappa.


Marshmallows

Hej! Nu är jag fjorton år! Det känns precis likadant som att vara tretton...
Ja, i alla fall. Jag fick en jättemysig födelsedag som jag avslutade med att grilla marshmallows med mina småkusiner.
Mysigt :)




Fika

Hejsan! Nu har jag, mamma, Li och Emelie och Frida varit ute och fikat. Vi tog moppen ner till Andes cafe och jag var faktiskt varm och skön, för jag lånade Williams dunjacka! Haha! Jag ska köpa en sån...
Kram!




Mums! :)


Hipp hipp hurra!

Godmorgon!
Idag är det min födelsedag! Jag blev väckt med sång och rosor som doftade underbart. Sen fick jag fruktsallad och en massa fina presenter till frukost.
Nu ska jag ta en varm dusch... Vi hörs! ^_^


Så här fint var det uppdukat på min plats :)



miniglass

Idag har vi kilat runt i alla kinesiska gränder och frusit fingrarna av oss. Det är verkligen iskallt! Jag tror att jag ska köpa en dunjacka. Mina småkusiner är lite knäppa, de ville ha glass fast det är så kallt! Jaja, vi gick till McDonalds och köpte varsin mjukglass. När vi hade suttit och mumsat ett tag kom det en kinesisk tjej från kassan och gav oss varsin miniglass! Supergulligt! Jag tror att hon tyckte att Emelie och Frida var söta! Det är ju inte så vanligt med blonda tjejer i Kina!



Liten!

Juicy!

Ni hao!
Idag har jag och alla varit på Luohu och shoppat! Det var ganska lugnt där eftersom det är mitt i veckan, och jag har köpt massa bra saker! Två rosa T-shirts, ett Juicy Couture armband, ett par jeans och flip flops! Jag fyller år på fredag, så några av grejerna kanske räknas som födelsedagspresenter.
Det är väldigt kallt och ruggigt här, åtta plus och duggregn. Blä. Jag känner för att dricka varm choklad och kolla på en bra film...
Kram!




Man blir verkligen glad!




Coca Cola!


Bling bling!


Hello Kitty sushi!

Hejsan!
Idag ska vi åka till ett ställe där man kan kolla på olika kinesiska byggnader i miniatyr. Det regnar ganska mycket och är iskallt, men det kanske blir kul ändå...
Igår var vi på en japansk restaurang och käkade tidig middag. Det var helt underbart god sushi! Och den är så fin också! Sen var vi i en liten affär med kul prylar, till exempel högtalare som ser ut som nallar! :)

Nu ska vi åka! Ciao!








Nallehögtalare :)

Hainan!

Jag har ju varit på Hainan i några dagar tillsammans med M&M, Li, Emelie, Frida, mamma, John och William. Hainan är en ö som hör till Kina, det ligger en timmes flygresa från Shenzhen.
Det var 28 grader varmt och sol varenda dag vi var där! Vi bodde på "Hotel Golden Palm", som låg nästan precis intill stranden. Det fanns ett poolområde som var väldigt mysigt, där vi var mesta delen av tiden eftersom mina småkusiner är totalt galna i att bada. Jag tror att de var mer under än över vattnet!
Vid poolen fanns det en liten bar där man kunde köpa fruktdrinkar och glass. Första dagen hade de till och med bra musik där, men sen spelades det en och samma låt i tre hela dagar! Kineser verkar inte ha något emot upprepning, men vi höll på att bli galna! Låten var någon sorts kinesisk nyårssång med en massa småbarn som sjöng. Det lät som en blanding av en militärmarch och en barnsång.
Jaja, havet var i alla fall helt underbart att bada i... Det var ganska stora vågor, svalkande och helt turkosfärgat. Superhärligt!
Jag har bara slappat hela tiden, läst, solat och lyssnat på musik.


Jag och Frida i poolen


Stranden


Emelie som masserar mina fötter :)


Vid frukosten


Kineserna vill alltid ta kort med västerlänningar... här var det en tjej som ville ta kort med Emelie och Frida för att de såg ut som Snövit!

Oj, oj!

Förlåt mig att jag har varit så dålig på att uppdatera!
Det har varit mycket på gång... M&M, min moster och mina småkusiner har kommit hit, så vi har sprungit runt i Hong Kong, sedan mellanlandat i Shenzhen och i tisdags åkte vi till Hainan.
Det har verkligen varit härligt! Men vi kom hem klockan fyra igår (idag) natt... 

Jag saknar alla er kompisar så himla mycket så att jag inte tror det är sant. Älskar er!
KRAM




RSS 2.0